50 viimast päeva

November 1, 2016

Okei, kui nüüd täiesti aus olla, siis hetkel on juba 49 päeva veel jäänud. 

Viimasel ajal on tunne, et aeg voolab nagu liiv sõrmede vahelt läbi. Nii palju on veel asju, mis vaja enne reisi korda ajada ja inimesi, kellega tahaks aega veeta. Samas on vaja ka raha kõrvale panna, mistõttu möödub suurem osa ajast ikka tööl. Sedasi ei jäägi nagu oma eluks aega. Vabadel päevadel tahaks lihtsalt puhata.

Kui varem ma ootasin seda reisi väga, siis nüüd on tunded pigem segased. Kurb on jätta siia nii palju maha, kuigi hea, et on mille nimel tagasi koju tulla.

Päris sellist hirmu pole ka veel tekkinud, kuigi mingisugune ärevus mu sees siiski peitub. Veel ei jõua kuidagi kohale, et 11.jaanuaril jään ma täiesti üksinda. Pere lendab tagasi koju ja ma olen üksinda riigis, kus ma pole kunagi varem käinud ning, kus mul pole ühtegi tuttavat. Lihtsalt mina ja 40 liitrit asju. 

Ehk varsti hakkab hirmus ka, hetkel veel tundub see nii kauge ja võõras.

Ega rohkem polegi midagi öelda, pigem nii enda jaoks panen siia mõtteid kirja. 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon