ahvid-ahvid-ahvid

December 30, 2016

Me käisime Ubudis ahvimetsas. Ala, millel mets asub on päris suur, seega kui rahulikult jalutada, pilte teha ja ahve sööta siis jätkub tegevust paariks tunniks. 

Ahvide iseloom sõltub täielikult nende suurusest ja vanusest - mida suurem ja vanem, seda ülbem. Ronivad kottidesse ja sobravad taskutes või siis tahavad ühe banaani asemel peost tervet kimpu ära krabada. Ühesõnaga, täielikud ülbikud.

Päeva parim hetk oli siiski see, kui mu ema ja vend ahvilt hammustada said. Miks? Nunnutasime siis kogu perega ühte ahvibeebit, kes ise meie juurde tuli ja sülest sülle ronis. Ühel hetkel märkas seda ka ahviema, kes siis kohale marssis, hetkeks hambaid näitas ja siis emale kallale hüppas. Peale seda läksime kõik laiali ja ahv läks pingi peale seedima. Kohe pärast seda tuli ahvititt tagasi meie juurde ja ahviema hammustas venda põlvest. Edaspidi oleme ahvilastest eemale hoidnud. 

 Ahvidest mul eriti pilte pole, sest nende ümbruses ei tahtnud eriti telefoni välja võtta - pidavat asju varastama. Kui mõtlete miks mul kahel pildil kaks erinevat outfiti on siis käisime isaga järgmisel päeval uuesti sugulastel külas.

 

Panin ahvimetsas filmitud materjalist ka väikese video kokku. Kahjuks märkasin ma alles hiljem, et kaamera sätted olid valed ja kõik klipid on mingid veidrad kuubikud. Oh well. 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon