veganina Balil

January 7, 2017

minu senini täielik lemmik - Vietnamiese Market Salad (tofuga)

 

Olen Balil olnud juba kaks nädalat ning pole veel nälga jäänud. Väga paljudes söögikohtades on eraldi taimetoidumenüü, mis pole küll täiesti vegan, kuid leidub ka vegantoite. Paljudesse muidu taimsetesse toitudesse lisatakse ka muna, mis on alati menüüs ära toodud ning saab küsida ka ilma selleta. Üldiselt on menüüd tehtud väga selgelt (kui üksikud kirjavead välja arvata) ja kõik koostisosad välja toodud. Toidud ise on üsnagi odavad ning värsked mahlad maksavad meie rahas 1-2€ (olenevalt piirkonnast ja restoranist). 

Jamie Oliveri retsoran Kutas

 

Kutas olles käisime ka Jamie Oliveri itaalia restoranis. Alguses olin küll skeptiline, sest hinnad on Bali kohta päris kõrged ning tundus, et kogu asi on nime peale üles ehitatud. Boy was I wrong. Tellisin endale vürtsika tomatipasta (ilma juustuta) ja imestasin, kuidas nii lihtne asi on nii imemaitsvaks tehtud. Magustoiduks sõime sorbeed, aga tuleb tõdeda, et La Muu sobreed on ikkagi parimad.

Gado-Gado - aurutatud köögiviljad, riis, pähklikaste, tofu, tempeh 

 

Kohalikud toidud on lihtsalt imelised. Ülidselt üritan pigem süüa midagi kohalikku, kuid vahel saab isu läänetoidu järele minust võitu. Enamasti on läänetoidud pigem kehvasti maitsestatud ja selline "käib kah" kogemus. 

 imemaitsev karri tempeh ja köögiviljadega

 

Enamasti ei näe kohalikud toidud üldse ilusad välja, pigem vastupidi. Küll aga teeb maitse selle eest tasa. 

 kõige tavalisemad praetud nuudlid tempeh ja köögiviljadega

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon