proosit

January 5, 2017

 Gili Airil ikka juhtub palju...

Jalutasime üks päev ema ja isaga niisama saarel ringi. Sõnaotseses mõttes ringi. Tervele saarele teeb tiiru umbes 1,5-2 tunniga peale.

Igatahes, back to my story. Oleme jõudnud sadama juurde, kui otsustame emaga poest läbi käia, et endale vett ja isale õlut osta. Astume pisikesse poekesse sisse, valime asjad välja ja lähme kassasse. Nagu alati, küsib müüja, kust me pärit oleme. Kui kuuleb, et Eestist, siis teatab, et eestlasi käib siin palju. Me nagu kahtleme, Gili Air on üks vähestest kohtadest siin, kus me teisi eestlasi veel kohanud pole. Noh mis seal siis ikka. Müüja laseb asjad läbi, kui oleme ära maksnud küsib ta, et kas avab meile õlle. Palume tal seda teha. 

Müüja avab õlle, ulatab selle emale ja lausub: "PROOSIT!". Selge pilt. 

 

 

Pilt on hobusest, sest why tf not.

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon