home away from home

January 11, 2017

 

Ma poleks arvanud, et hakkan oma blogis hotellidest kirjutama, kuid Crystal Beach Bali on midagi muud kui lihtsalt hotell. Veetsime perega Crystal Beachil kahes apartmentis 8 ööd.

 basseini äärt kaunistas pissiva poisi kuju, kelle mu vend ristis "Martiniks"

 

Olles enne Canindasasse saabumist olnud Gili Airil mingis nasty-ass bangalos, siis tundus Crystal Beach meile paradiisina (selgus, et täpselt seda see ongi).

 

Kuna elasime apartmentites, oli meie päralt terve suur maja. Elutoa akendest, terrassilt ja rõdult avanes vaade merele. Sedasi veetsimegi väga suure aja lihtsalt niisama lösutades. Mingi hetk olime ennast nii ära lösutanud, et tekkis tunne nagu oleksime oma suvilas. Ainus asi, mis erines oli suurepärane personal. Personali juhtis särav kohalik neiu Annie, kel hoolimata kellaajast oli alati näol suur naeratus ja valmis kõigega aitama. Tundus, et aeg ei mõjuta neid inimesi kuidagi. Alati olid nad enne meid üleval ja läksid peale meid magama. Pärast mõnda päeva hakkasime juba muretsema, et kas nad üldse magavad. 

 täiesti olematu raha eest sai endale tellida tunniajaseid massaaže

 

Lisaks heale asukohale, imeilusale kompleksile ning säravatele töötajatele pakkus hotell omalt poolt veel palju muid teenuseid. Mu isiklik lemmik oli kindlasti kohalikus rahas 80 000 ruupiat (alla 6€) maksev tund aega kestev massaaž. Samuti pakkus hotell omalt poolt bussi linna ja tagasi, kuigi neil on määratud plaanijärgsed kellaajad, siis sõidutati meid ka nende kellaaegade väliselt. Hotell teeb koostööd ka kohalike autojuhtidega, seega kui tahta roadtripile minna ei pea ise endale autot otsima. 

 

Minu lemmiktegevus Crystal Beachil oli probably snorgeldamine, mis hakkas mulle meeldima juba Gili Airil. Kuna siin ei ole kalda ääres peaaegu üldse laevaliiklust, siis on ka palju eluskoralli ja kalu. Eluskorall on minu jaoks kahe otsaga asi, kuigi teda on ilus vaadata, siis on mul üksinda snorgeldamas käies tohutu hirm selle ees, et mis seal peituda võib. Kuna korall kasvab päris kõrgeks, siis oli kohati kõhe sellest üle ujuda. But this is just me being a wuss. 

 kui see beach ei ole crystal, siis ma ei tea mis on

 

Ma võiks vist lõpmatuseni seda hotelli kiitma jääda, aga sealt saadud emotsiooni ei saa kuidagi sõnadesse panna. Viimasel hommikul oli väga kurb ära minna ning kui ma uuesti Balile satun, siis siia tulen kindlasti tagasi. Kasvõi juba inimeste pärast (eriti massööri).

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon