well come to Bali

January 13, 2017

 

See ülemine pilt on mulle väga südamelähedane. Nimelt mu viimase kooliaasta esimesel päeval teatas muusikaõpetaja tähtsalt: "mul on teile kaks sõna: welcome!". Sealjuures on tegu inglise keele kallakuga kooliga, võis mõne uue gümnasisti ära ehmatada küll. Nüüd siis saan aru, millest selline segadus tekkida või - härra oli just käinud Indoneesias. 

Kuigi ma eriti palju neid kirjavigu jäädvustanud pole, siis on need siin päris levinud. Ei tea kas ei osatagi või lihtsalt ei viitsita restoranides ja hotellides menüüsid ja muid asju üle kontrollida. Nüüd kõik, kes on mu blogi natukenegi lugenud vangutavad pead ja mõtlevad, kui silmakirjalik ma olen. Aga see, et mu eesti keele grammatika on alla igasuguse arvestuse on ammu teada. Take it or leave it. 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon