kakskümmend

February 14, 2017

 

Mul täitus kakskümmend aastat kannatusi, pisaraid ja kartuleid. Kuidas seda tähistada? Aga muidugi tuleb minna lõbustusparki. And not just any, ikka Singapuris asuvasse Universal Studiosse. 

Ma veetsin oma sünnipäeva üksinda, mis kõlab paberil väga nurkalt, aga I wouldn't change a thing. Atraktsioone oli palju. Mõned väga lihtsad ja pigem pisematele mõeldud, mõned kergemad ameerika mäed ning muidugi ei puudunud sellised, mis panevad kõhu keerlama ja pea ringlema. Just seda tegi minuga vast kõige järsem atraktsioon Battlestar Galactica roller coaster. Kõik käis nii kiiresti, et ei saanud isegi aru, mis pidi sa parajasti oled. Vaheldumisi välkusid silme ees maa ja taevas. Tagantjärgi sain teada, et tegu on ühe maailma kõige kõrgema roller coasteriga - enough said.

Lemmik oli filmi "Muumia" teemaline sõit. Roller coaster oli ehitatud siseruumidesse, mistõttu oli suur osa sõidust üsnagi pime. See omakorda muutis erinevad välja kargavad ehmatajad jms kordades hirmsamaks.

Ise ma küll suurem asi karjuja pole, aga (rassistlik kommentaar incoming) asiaadid karjuvad küll jube palju. Ja kiledalt. Pole vahet millise sõiduga tegu on, kuskil ikka keegi kiljub. 

Veetsin USSis pea terve päeva, millest lõviosa läks järjekordades ootamisele. Mõnedel sõitudel oli ka üksikülastajatele eraldi järjekord, mis säästis kõvasti aega ning lõbusõitudel said kõik kohad täidetud. Sõidud, millel eraldi järjekorda polnud jäi tihti peale 1-2 kohta üle, sest paarid, perekonnad ja grupid soovisid ikka kõik ühele sõidule saada.

Sünnipäeva puhul ostsin endale ka kõvasti overpriced nokamütsi. Nüüd siis reisingi mööda Aasiat Universal Studios logo otsaees. 

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon