a market on steroids

March 14, 2017

 Mõtle kõige hullemale turule, mida sa kunagi külastanud oled. Nüüd sööda sellele hunnikus steroide sisse ja voilà, sinu ees on Bangkoki nädalavahetuse turg - Chatuchak. Algeselt polnudki plaani sinna üldse minna, aga siis sattusin mingisuguse reisiblogija otsa, kes seda väga soovitas ning parajast oligi laupäev, siis asusin teele. 

100% plastmass

 

Chatuchaki turult on võimalik leida kõike. Jah, kõike. Asju, mida ei suuda isegi ettekujutada. Kõik on olemas.

 

Kõige hullumeelsem asi nädalavahetuse turul polegi mitte kaup, vaid meeletud rahvamassid. Nii turistid kui ka kohalikud, kõik on tulnud ostlema. Kuna rahvast on palju, siis on ka pilte turult kahjuks vähe. Eks tuleb igalühel ise oma silmaga see ilmaime ära kaeda. Isegi kui midagi osta ei soovi, siis on see turg elamus omaette.

vähe värskemad memed 

 

Kui minekuks läheb, siis kindlasti võtta kaasa vett. Bangkokis on niisamagi meeletult palav, aga turu umbsed siseruumid on tõesti saunaga võrreldavad. Kui turutänavatel müüakse kõikvõimalikke jooke, jäätiseid ja mahlapulkasid, siis sees on mõnelpool joogipoolis piiratud.

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon