the second time around

March 24, 2017

Jaanuari lõpus lendasin ma kaheks nädalaks tagasi Balile. Olin esimesel korral sellest imelisest paigast täielikult lummatud, ning kuna parjasti oli selleks aega, ostsingi pileti ja läksin. Aga seekord oli kõik teisiti. 

Veebruari alguses olid ilmad Balil hoopis midagi muud, kui detsembri lõpus/jaanuari alguses. Iga päev sadas vihma, ning kui ei sadanud oli taevas ikka pilves. Reaalselt päikeseline ilm oli vaid paaril päeval ja siis ka vaid pool päeva. 

Seekord olin otsutanud minna Gili saartele, et seal niisama chillida. Aga kui ilm on halb polegi seal väga midagi teha. Kõige tipuks jäin ma lõpuks halva ilma tõttu saartele isegi kinni, mistõttu ei jõudnud ka Lombokit avastama. Kõik lihtsalt kiskuks kuidagi kihva. 

Ehk siis I learned it the hard way, et igal aastaajal ei saa ikka igalepoole reisida. Oleks see mu esimene kord Balil olnud, oleks kõiki, kellele Bali meeldib lihtsalt lolliks pidanud ja asja sinnapaika jätnud. 

Another day, another time. Ehk järgmisel korral läheb paremini. 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon