sarongist

April 11, 2017

 Minust saab kohe mingi nipiraamatu mutt, kes kõigiga oma amazing life-hacke jagab. Aga mõtlesin, et räägin teile ka kõige praktilisemast esemest, mida ma oman.

Juba kodus, enne reisile minekut olin plaaninud Balil kohe esimesel päeval endale sarong osta. Peamine põhjus oli selles, et ma ei pakkinud endale kaasa käterätti. Kiiresti kuivava ja vähe ruumi võtva rätiku ostmise olin nii hilja peale lükanud, et sinna see jäigi. Ning tavaline rätik oleks võtnud liiga palju ruumi. 

Lisaks sellele, et sarong on kerge, kuivab kiirelt ja võtab vähe ruumi on sel ka muidu praktilisi omadusi. Suurem osa turiste ostab endale sarongi templites käimiseks. Kui on vaja näiteks jalad või õlad ära katta. Kuigi paljude templite juures müüakse ka saronge on need seal enamasti kallimad. 

Baturi tippu jõudes kasutasin sarongi sallina, sest külm oli. Samal põhjusel bussides ka tekina. 

Enamasti on mu sarong mul alati kotis olemas juhuks kui satun mõne templi juurde, on vaja käsi kuivatada või hakkab lihtsalt jahe. Filipiinidel pidin oma sarongi kasutama kleidina, sest pisikese Kyra meelest polnud ükski mu kleit sobiv printsesside mängimiseks. 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon