Full Moon Party

April 21, 2017

Reisi planeerides otsustasin juba kohe ära, et Taisse Full Moon Partyle on kindel minek. Siis aga läks nii mõnigi asi aia taha ja otsustasin, et pidu jääb minu jaoks ikkagi pidamata. Muidugi otsutasin ma kaks päeva enne pidu, et võiks ikka minna. See otsus tõi endaga kaasa omajagu jamasid, aga in the end - I made it.

Peo kohta on öelda täpselt kaks sõna - FUCKING WILD! 

Iga kuu võtab peolt osa paarkümmend tuhat inimest. Jah, paarKÜMMEND tuhat. Seega võite vaid ette kujutada kui keeruline rannal ringi liikuda. Aga ega see kedagi ei sega. Ning kes arvab, et Full Moon Party on mõeldud ainult noortele, siis think again. Nägin paaril korral ka vanemaid inimesi. Ei, ma ei mõtle 40ndates inimesi. Ma mõtlen 60+. Muidugi nemad päris nii turnt polnud, kui kõik teised, aga siiski päris impressive värk. 

Muidugi ostsin endale ka legendaarse alkoämbri. Ämbreid müüakse sedasi, et ämbri sees on kinnistes pudelites alkohol, pikendaja ja red bull. Sealt valid, siis endale sobiva ämbri välja ja segatakse sulle jook valmis. My advice is, jäta red bull välja. Kohaliku versiooni koostisosad erinevad meil müüdavast, ning seetõttu toimib see ka alkoholiga teisiti (mitte, et red bull ja alkohol üldse hea mõte oleks). Mis juhtub on see, et alkoholi mõju ei ole eriti hästi tunda, mistõttu kiputakse rohkem jooma.

Aga muidugi on purjus inimesed just õhtu kõige lõbustavam osa. Näiteks purjus briti tüdrukud tualetijärjekorras, kelle jaoks on müsteerium, et kogu ülejäänud maailm oskab nende keelt. Muidugi kohtab inimesi, kes on lisaks alkoholile tarbinud ka erinevaid ained. Juba kesköö paiku on rannal näha ära vajunud rahvast. Ning iga tunniga tuleb neid, kes sel ööl voodisse magama ei jõudnud, ainult juurde.

Aaa also, ärge minge merre. Vesi pole soe, sest Tais on soe kliima. Vesi on soe, sest see on uriin. Yay. :)

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon