behind the scenes of instapics

April 26, 2017

 

Nang Yauni saarest olin ma varasemalt päris palju pilte näinud. Seega olin teinud otsuse, et kindlalt tuleb seal ka ära käia.

Mida ma muidugi ei teadnud, oli see, et platvormile pilte tegema jõudmine on juba omaette seiklus. 

Esiteks, ei lähe platvormile mingisugust normaalset treppi. Trepp on, aga see on äärmiselt kitsas ja kohati ebaühtlane. Kui samal ajal soovivad inimesed saada nii üles kui ka alla läheb ikka väga kitsaks. Mida kõrgemale jõuda, seda hullem seis on. 

Teiseks, lõpuks kui jõuadki üles, siis on raske sinna kuidagi üldse ära mahtuda. Inimesed trügivad massidena üles, ilma, et kedagi enne alla lubada. Olud on väga kitsad. Siis ootavadki kõik seal järjekorras, et oma paar instalaksu kirja saada. Enne mind olid seal kaks naisterahvast, kel läks ikka väga kaua aega, et oma pilte teha. Kordamööda süüdistasid seal üksteist, et nad ei oska ilusaid pilte teha. Honey, asi pole su sõbra oskustes, asi on su näos....

Kolmandaks, kuidagi tuleb nüüd alla ka saada.

Aa, see ka veel, et väljas on sitaks palav.

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon