La Carotte Qui Rit

May 5, 2017

 

As always otsisin ka Koh Tao saarel taimetoitu pakkuvaid söögikohti. Minu suureks rõõmuks asus kohe peatänaval, minu hotellist vaid minuti kaugusel, taimetoidurestoran. Just hea asukoha tõttu sattusin sinna restorani päris mitmel korral. 

Menüüs on väga lihtsalt ära märgitud, millised toidud on vegan. Väga palju on menüüs traditsiooniliste Tai toitude veganversioone ja kõik toidud on lihtsalt imehead. 

Lisaks heale toidule on väga mõnus atmosfäär ja kuigi teenindajatel on vahel raskusi inglise keele mõistmisega, on ka nemad väga toredad. Paaril korral õnnestus ka kohtuda prantsuse härraga, kellele restoran kuulub. Muidugi oli ta väga jutukas ja rääkis pikalt ja kirglikult oma armastusest taimetoidu vastu. 

Kes satub Koh Tao saarele, siis soovitan kindlasti käia La Carotte Qui Rit restoranis, oled sa siis murusööja või ei. 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon