lugu Pattayast, vene turistidest ja jalamassaažist

May 12, 2017

 

Pärast pikka päeva mittemillegi tegemist oli mul muidugi vaja ennast kuidagi premeerida. Ehk olete juba tuttavad minu treat yoself kommetega. Seega otsustasin, et pean juba kolmandat korda sel nädalal minema jalamassaaži. Jah, mitte, et tahan vaid lausa pean.

Leidsin siis Walking Streetilt ühe vaiksema salongi ja seadsin ennast mõnusalt sisse. Olin hetkel ainus klient. Ruumis mängis vaikselt rahustav muusika, et nagu eriti relaxing ja cheesy värk oleks jooksid seinal oleval ekraanil pildid loodusest - lilledest, veest, metsadest ja millest kõigest muust. Kõik oli väga hästi. 

Ja nüüd on see koht, kus saabuvad selle loo peategelased - kamp vene turiste. Hetkega tõmmati minu zenile kriips peale. Selle asemel, et vaadata seinal jooksvaid looduspilte, sain nüüd tegeleda laivis loodusvaatlusega. See, mis sealsamas minu ees toimuma hakkas tundus kohati täiesti ebareaalne. Vahel mõtlen, et miski ei suuda mind enam üllatada, aga vot näed...

Neid oli kokku 7. Uksest sisse astudes ei öelnud neist keegi mitte midagi. Ei mingeid tervitusi, küsimusi või palveid. Lihtsalt niisama, marssisid nad uksest sisse ja lendasid kõik vabadele kohtadele istuma. Olles Aasias päris palju selliseid venelasi kohanud, ei pannud see mind imestama, lihtsalt süvendasid stereotüüpi. Kui nad kõik olid ennast sisse seadnud hüppas üks neist püsti ja marssis kassaleti juurde. Mina, väike ullike, arvasin, et äkki läheb härra töötajatelt massaže tellima. Boy was I wrong. Endiselt töötajaid teadvustamata laob meesterahvas letile laiali plastiktopsid, mitu pudelit alkoholi ja paar alkovabajooki ning kukub sealsamas kokteile tegema. Karjub veel üle salongi, et kaaslastelt küsida, mida keegi juua tahab. Minu silmad olid selleks hetkeks suured nagu tõllarattad ja hakkasid peast vist juba välja punnitama. This was some next level shit. Vaikselt hakkab tagaruumist töötajaid saali voolama. Kuigi nii mõnigi neist tundub vaatepildist häiritud ei ütle keegi midagi. Hakkavad, siis uurima, millist massaaži keegi soovib. Ei tule sealt sõnagi inglise keelt. Samal ajal, kui massöörid üritavad kuidagi midagigi aru saada, jagatakse laiali jooke ja nüüd on välja ilmunud ka hunnikus snäkke, mida nad omavahel valjuhäälselt laiali jagama hakkasid. Töötajatest polnud neil ei sooja ega külma. 

Kui nüüd lõpuks kõigil joogid käes ja söögid ees, hakatakse lõpuks mõtlema ka massaaži peale. Muidugi tuleb massaaž ikka vene keeles tellida, hoolimata sellest, et töötajad ei saa sellest mitte midagi aru. Lõpuks suudavad nad seitsme peale kokku panna kaks sõna: foot massage. Needless to say, mina ise olin selleks ajaks oma jalamassaaži täiesti ära unustanud. Igasugune relax oli ammu kadunud.

Kuna salongis polnud piisavalt töötajaid, et neid kõiki korraga mudida tõusis sealt veel omakorda kisa. Bare in mind kogu see tsirkus oli toimunud vähem kui 10 minuti jooksul, mis sest, et mulle tundus see nagu terve igavik. Vahepeal aga oli nii mõnegi venelase tops imeväel joogist tühjaks saanud ja oli vaja uus koks kokku keerata. Ega nüüd ei vaevunud keegi neist enam püsti tõusma, seega hakati pudeleid käest-kätte üksteisele edastama. Unustasin vist ennist mainida, et ma mitte ei istunud kuskil ääres vaid täpselt kõigi nende keskel ehk paratamatult sain ka mina liinitöö osaliseks. Ei läinud kaua, kui nad soovisid omavahel ka snäkke vahetada. Mina lihtsalt istusin kogu selle hulluse keskel hirmunud nägu peas. Üks hetk ulatas üks härradest mulle pudeli mingisuguse kangema joogiga ja topsi, et ehk soovin ka mina midagi juua. See võib nüüd kõlada uskumatuna, aga ütlesin joogist ära. 

Et kõik neist masaaži saaksid saabus vahepeal tagaruumist veel töötajaid. Ja nüüd jõuab kätte see hetk, mil minu lõug üllatusest maani vajus. Üks vanem tai naisterahvas asub tööle ning veidi aja pärast kukub koos venelastega naerma. See väike tai naine oskab vene keelt. Ega see ka venelastele märkamatuks jäänud ning kohe uuriti naiselt, kas ta saab nende jutust aru. "Ja panimaju tšut-tšut". Okeiiii, bye, I have seen it all.

Kuigi ma ei lahkunud salongist just puhanuna, oli mulle osaks saanud täiesti haiglane kogemus. Tsiteerides ühte Lombokil kohatud vene noormeest: "RUSSIAN TOURISTS BITCH!"

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon