what have you been up to?

August 28, 2017

 

 Siin blogis pole mu reis veel lõpu lähedalgi, kuid päriselt on Aasia nii kaugele selja taha jäänud, et tundub nagu tegu oleks eelmise eluga. Minust on saanud jälle funktsioneeriv ühiskonna liige, kes käib tööl ja on muidu kasulik.

Ma siiamaani ei ole päris kindel kuidas see kõik juhtus, aga mingisuguse ime läbi on minust stjuardess saanud. Ei, mina ei olnud üks nendest väikestest tüdrukutest, kes unistas stjuradessiks saamisest. Mina lihtsalt otsisin tööd ja töö ma ka leidsin. Sellest mu elu nüüd koosnebki - tööst. Ehk ega mul midagi muud olulist öelda polegi, lihtsalt otsin oma laiskusele seletust... äkki saab kunagi ka siin blogis see reis lõpule.

 

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon