Nädal Londonis

September 19, 2019

 

Aasta on viimasest postitusest möödas. Kaks aastat on minu Aasia reisist möödas. Selle aja sees on juhtunud nii mõndagi. Kahjuks pole minu Aasia reisi lõpp ning kõik vahepeal toimunud reisid siia jõudnud. Küll aga on juhtunud selline asi, et mina elan nüüd Londonis. Seega mõtlesin, et äkki paneks kokku ühe laheda plaani kõigile neile, kes plaanivad Londoni reisi. Seega järgneva paari nädala jooksul postitan ma päevade kaupa reisiplaani nädalaks Londonis. Küllap leiab siit ideid igaüks, kes Londonisse tulla plaanib - olgu see kas esimene või viieteistkümnes kord siin. Londonis on alati midagi uut teha ja näha!

 

Nädal Londonis: päevad 1-2 - leiad SIIT.

Nädal Londonis: päev 3 - leiad SIIT.

Nädal Londonis: päev 4 - leiad SIIT.

Nädal Londonis: päev 5 - leiad SIIT.

 

Lisasin ka enamike atraktsioonide juurde nende ametlikud lehed ehk kel huvi saab kohe peale klikata ja lähemalt uurida. 

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon